OSŁONA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • baloo
    Drive
    • 2006
    • 57

OSŁONA

Sorry,

rzeczywiście nie zauważyłem...
    b
    tw.
    w marcu mieli w SunHouse 15% promocję na produkty Tarox, więc jeśli kolega Aero wtedy się skusił na zakup to był te 250,- zł do przodu.

Dla informacji obecnie ww. firma nie oferuje żadnych upustów... :-(
    baloo
  • MARCUS
    Ambiente
    • 2005
    • 230

OSŁONA

Moja Octa nie miała tej osłony z przodu pod silnikem tzw. dźwiękochłonnej. Mam pytanie czy warto takie coś zakładać? Jeżdżę już z pół roku i pod spodem jest czysto. Słyszałem od posiadaczy innych marek że to musi być i zebym to jak najszybciej założył bo silnik mi utonie w błocie. Co Wy na to?

Komentarz

• tomi98
      Rider
      • 2004
      • 564

:shock: o którą osłonę Ci chodzi ?
      dzwiękochłonna jest przymocowana do maski i ona chyba nie ma związku z zabrudzeniem silnika - chyba masz na myśli osłonę pod miską olejową !!!

ja też mam aee i jeżdzę bez osłony już 4 lata (80.000km) silnik raz był myty ( przez przypadek w ASO ) a było to 2 lata temu jak mnie pamięć nie myli - i nie zauważyłem , żeby był zawalony błotem - jeżdżąc po różnych drogach 8)

Ja bym dał sobie spokój , chyba , że bardzo chcesz to zakładaj. Inaczej sprawa ma się w TDI które mają nisko położoną miskę olejową, tam jest obowiązkowa !!! ( poszukaj na forum )

pozdro :wink:

Komentarz

• nico21
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 2640
        • Volkswagen

ja sobie do mojej benzynki załozyłem osłone własnej produkcji. Moze w lato nie spełenia zadnej roli, za to w zimie jest niezastapiona - garby miedzy kołami, szczególnie ze u mnie na plac sa lenie i nie odsniezaja :!: :evil:
        DACAR.team

Komentarz

Pracuję...